loading
close
SON DAKİKALAR

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Yaz konserleri serisinin kapanışını Yıldız Tilbe gerçekleştirdi

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Yaz konserleri serisinin kapanışını Yıldız Tilbe gerçekleştirdi
Tarih: 26.07.2023 - 18:39
Kategori: Kültür & Sanat

Harbiye Açık Hava Yaz Konserlerinin ilk ayağında Gülşen, Simge, Hakan Altun, Yaşar, Levent Yüksek gibi isimleri ağırlayan Jolly Joker serinin kapanışını Yıldız Tilbe ile gerçekleştirdi.

Tüm biletleri tükenen Jolly Joker Harbiye Açık Hava Yaz konserleri serisinin kapanışını Yıldız Tilbe gerçekleştirdi. Jolly Joker’in sahnesiyle bütünleşen isimlerle yıldız geçidi yaşanan Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde Jolly Joker 6 günde 30 bine yakın müzikseveri ağırladı.

Harbiye Açık Hava Yaz Konserlerinin ilk ayağında Gülşen, Simge, Hakan Altun, Yaşar, Levent Yüksek gibi isimleri ağırlayan Jolly Joker serinin kapanışını Yıldız Tilbe ile gerçekleştirdi. 6 bine yakın müziksever 1 buçuk saat aralıksız sahnede kalan sanatçıya büyük çoşku ile eşlik etti.

Jolly Joker Harbiye Yaz Konserleri serisi Ekim ayında da devam edecek. 

12 şehirde 22 mekanı ile  her hafta Türkiye’nin en çok dinlenen isimlerine ev sahipliği yapan Jolly Joker, en sevilen sanatçıları açık hava konserleri ile müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ekim ayında gerçekleşecek serinin ikinci ayağında 4 Ekim Çarşamba Yıldız Tilbe, 5 Ekim Perşembe Hakan Altun, 6 Ekim Cuma Gülşen, 7 Ekim Cumartesi Levent Yüksel, 8 Ekim Pazar Berkay, 9 Ekim Pazartesi İrem Derici konseri gerçekleşecek.

Jolly Joker konserlerini açık havada deneyimlemek için biletler Biletix’te.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları