loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR
Son DakikaSon Dakika
• Müslim Sarı, Mersin'de açıklama yaptı: Çevre illerin il başkanları burada, örgütümüz burada. Hep beraber belediye başkanlarımıza sahip çıkıyoruz • Kemal Kılıçdaroğlu: Bu mesele yalnızca Vahap Seçer’in meselesi değildir. Hukukun kişiye, partiye, soyadına göre uygulandığı bir ülkede hiç kimse kendisini güvende hissedemez! • Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışında konuştu: içinde bulunduğumuz dönem, bir anayasa teşebbüsü için belki de en ideal dönemdir! • Numan Kurtulmuş, 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılış konuşmasında; sivil ve katılımcı bir anayasa ihtiyacı hepimiz için milletimiz için ertelenemez bir sorumluluktur! • TBMM’nin 28’inci Dönem, 5. Yasama Yılı, TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen özel oturumla açıldı • İBB Davası’nda 4 tahliye kararı verilirken, Ekrem İmamoğlu: Bizi sadece millet yargılayacak. Fon vurguncularını tutuklasınlar! • AKP'li Hayati Yazıcı'dan oğlu Mustafa Yazıcı hakkındaki fon soruşturması iddialarına yanıt: İtibar suikastına müsaade etmem! • Soma’da maden ocağında göçük: 7 kayıp işçiden ikisi sağ, ikisi ölü çıkarıldı; üç işçi aranıyor! • Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık düzenlemesi: KOBİ kredilerinde büyüme sınırı yüzde 5'e çıkarıldı • İBB'ye yönelik Silivri'de görülen 'yolsuzluk' davasında ikinci celsenin 26. günü Murat Abbas ve Yakup Öner'in aralarında olduğu tutuksuz 4 sanık ifade verdi (tüm ifadeler haberde)

Kaçak teknesi battı: 3 ölü

Kaçak teknesi battı: 3 ölü
Tarih: 24.08.2015 - 10:54
Kategori: Gündem

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden Midilli Adası'na yasadışı yolla geçmeye çalışan kaçak göçmenleri taşıyan tekne battı. İlk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybederken 70 kaçak Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden Midilli Adası'na yasadışı yolla geçmeye çalışan kaçak göçmenleri taşıyan tekne battı. İlk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybederken 70 kaçak Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.

Ege Denizi'nde iki gündür etkili olan şiddetli rüzgar açıklarda fırtınaya dönüştü. Bu durum her gün botlarla Yunan adalarına kaçak yollarla geçen mültecileri de etkiledi.

Küçükkuyu'dan 73 kişiyle Midilli'ye gitmek üzere dün saat 20.00 sıralarında ayrılan kaçak teknesi fırtına nedeniyle battı.

Suriye ve Afganistan uyruklu kaçaklar Sahil Güvenlik'ten yardım istedi. Süratle bölgeye giden Sahil Güvenlik botu 70 kaçağı kurtarırken üç kişinin de cesedini buldu. Kurtarılan kaçaklar Küçükkuyu'ya getirildi.


DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları