loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy parklarında yaz keyfi

Kadıköy parklarında yaz keyfi
Tarih: 19.06.2015 - 12:21
Kategori: Yerel

Kadıköy parklarında yıldızlar altında sinema, müzik ve geleneksel sahne sanatları ile neşeli günler başlıyor.

Kadıköy parklarına yıldızlar altında neşeli günler geliyor. Geçtiğimiz yaz da Kadıköy parklarında yaşanan yıldızlar altında sinema keyiflerine bu yıl yeni eğlenceler de ekleniyor. Bu yılki etkinliklerde müzikli eğlenceler ve geleneksel sahne sanatları da olacak.

Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlanan “Kadıköy'de Yaz Keyfi” etkinlikleri tüm Kadıköylüleri parklara çağırıyor. Geleneksel sahne sanatlarından, konserlere ve vizyon filmlerine Kadıköylüler yaz akşamlarını parklarda neşeyle geçirecekler.

22 Haziran’da başlayacak olan “Kadıköy'de Yaz Keyfi” etkinlikleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri 6 parkta gerçekleşecek ve üç hafta sürecek. Etkinlikte, Pazartesi günleri Karagöz ve Hacivat’tan, Aşuk ve Maşuk’a, kukla gösterilerinden, Meddah oyunlarına çeşitli geleneksel sahne sanatları sergilenecek. Çarşamba akşamları ise müzik grupları sahne alacak. Cuma ve Cumartesi akşamları ise etkinlik; Aşk Tesadüfleri Sever, Deliha, Bana Masal Anlatma, Mandıra Filozofu İstanbul, Kocan Kadar Konuş, Patron Mutlu Son İstiyor gibi beğenilen vizyon filmleri ile devam edecek. 

Etkinlikler Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri her akşam 21.30'da başlayacak. Yıldızlar altında 3 hafta boyunca devam edecek etkinlikler  Koşuyolu Mahalle Evi ve Kadıköy Akademi Bahçesinin yanı sıra, Doğa Parkı, Moda Parkı, Ali İsmail Korkmaz Parkı ve Kriton Curi Parkında yapılacak. 


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları