loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy'de Manisa mesaisi

Kadıköy'de Manisa mesaisi
Tarih: 11.02.2012 - 18:54
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'de sezon ara vermeden devam edecek. Sezona 2'de 2 yaparak başlayan Fenerbahçe bu akşam Manisaspor'u ağırlayacak

Sezonu Orduspor galibiyetiyle açan, çıkışını Gaziantep deplasmanında sürdüren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki 3. hafta maçında Manisaspor'u konuk ediyor.

İki ekip lig tarihinde 11. kez karşı karşıya gelecek. 2005-2006 sezonunda başlayan mücadelede şimdiye kadar oynanan 10 maçta Fenerbahçe 6, Manisaspor ise 1 maç galip geldi.

FENERBAHÇE VE MANİSA 11. RANDEVUDA

İki takım arasında Kadıköy'de oynanan 5 karşılaşmadan 4'ünü Fenerbahçe kazanırken, 1 karşılaşma berabere sonuçlandı. Geçen sezon oynanan maçlarda Fenerbahçe İstanbul'da 4-2, Manisa'da ise 3-1 galip gelmişti.

SEYİRCİSİZ MAÇ TARİH OLUYOR

Fenerbahçe-Manisaspor maçıyla birlikte seyircisiz maç dönemi de sona eriyor. Futbol Federasyonu'nun disiplin talimatında yaptığı değişiklikle, Fenerbahçe'nin cezalı olduğu Manisaspor mücadelesini, kadınlar ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar tribünden ücretsiz olarak izleyebilecek.

Erkek taraftarlar ise Manisaspor maçıyla birlikte desteklerini sürdürecek. ''Kadınlar tribüne, erkekler kaldırıma'' sloganıyla düzenlenecek organizasyonda, erkek taraftarlar Orduspor maçında olduğu gibi stat dışından takıma destek olmaya çalışacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları