loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy'de 'vale' kavgası: 2 ölü

Kadıköy'de 'vale' kavgası: 2 ölü
Tarih: 11.02.2012 - 18:37
Kategori: Yerel

Kadıköy Caddebostan mahallesi İskele sokak'ta bir bar önünde eski otopark görevlileri (vale) ile yeni görevlileri arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

VALELER KAVGA ETTİ

Edinilen bilgiye göre, saat 02.15 sıralarında meydana gelen olayda bar sahibinin bir süre önce işlerine son verdiği eski valelerin işyeri önüne gelerek göreve yeni başlayan valelerle tartışmasıyla başlayan kavga kısa sürede büyüdü. Silahlarında çekildiği kavgada eski valelerden Ali Şahin Gürman (36) ile Hasan Akbaş (38) tabancayla vurularak öldürüldü. Olay sırasında Mirali Sarımaden (28) ile Gökhan Dağbaşı (32) çeşitli yerlerinden yaralandı.

19 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis kavgaya karışanları gözaltına aldı. Kavga sırasında silah kullandığı iddia edilen bir bar ve balık resturantı sahibi Erkan D. (32)’in de bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Zanlıların üzerinden iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis Erkan D.’nin bir süre önce sahibi olduğu barın valelerini değiştirdiği, eski ve yeni valeler arasında bir süredir kavgaların yaşandığını belirledi. Yetkililer gözaltındaki kişilerin sorgularının devam ettiğini olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları