loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy'de yol çalışması nedeniyle İETT otobüslerine alternatif güzergah

Kadıköy'de yol çalışması nedeniyle İETT otobüslerine alternatif güzergah
Tarih: 08.11.2019 - 13:57
Kategori: Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Orgeneral Şahap Gürler Caddesi'nde başlatılan yol çalışması nedeniyle İETT otobüsleri için alternatif güzergahlar oluşturdu. İstanbulluların çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için, Ayrılıkçeşmesi İstasyonunun karşısına da yeni durak ekleniyor. ...

Kadıköy Orgeneral Şahap Gürler Caddesi'nde, Marmaray çalışmaları kapsamında yol kapaması yapılıyor. Cadde, Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTK) kararıyla 180 gün süreyle araç trafiğine kapalı olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT'nin de yoğun olarak kullandığı caddenin kapanmasıyla otobüsler için alternatif güzergahlar oluşturdu.

Çalışmalar süresince, 56 İETT hattı 507 araç, günlük 2 bin 578 sefer ile Behiçbey Sokak’tan geçecek. Bu durumda tek yön olarak hizmet veren Haydarpaşa Köprüsü çift yönde çalışacak ve Kadıköy yönünde şerit daralması meydana gelecek.

Mevcut durumda çift yön olarak hizmet veren Behiçbey Sokak ise çalışmalardan dolayı tek yön olarak kullanılmaya başlanacak. Kadıköy çıkışları için trafik yoğunluğu azaltılmaya çalışılacak.

Çalışmalar süresince, güzergah dışı kalacak Hamza Yerlikaya durağı yerine Ayrılıkçeşmesi İstasyonu'nun karşısına yeni durak eklenecek.

Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, 11 Kasım 2019'da başlayacak çalışmalarla 180 gün süreyle trafiğe kapalı olacak.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları