loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy'den Van'a Yardım Köprüsü

Kadıköy'den Van'a Yardım Köprüsü
Tarih: 12.02.2012 - 23:37
Kategori: Özel Haberler

Yardım malzemeleri saat 14.00 de yola çıkıyor.

Van'da meydana gelen depremin hemen ardından Depremzedelere Yardım Kampanyası başlatan Kadıköy Belediyesi, gece boyunca hazırlanan ilk kolileri bugün saat 14.00 de yola çıkarıyor. 

Kadıköy'den Van'a yardım köprüsü kurmak için Pazar günü Kadıköy Belediyesi'nde Kriz Merkezi kuran Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın Hasanpaşa'daki binası merkez olmak üzere 29 noktada Yardım İrtibat Büroları oluşturdu. Vatandaşların Deprem Bölgesi'ne ulaştırmak istedikleri yardım malzemelerini Kadıköy Belediyesi'nin Yardım Kampanyası aracılığıyla gönderebileceklerini kaydeden Kadıköy Belediye Başkan Selami Öztürk, şunları söyledi: 

"Acımız büyük. Can kaybına yol açan depremden sonra Van'lı vatandaşlarımıza el uzatmak için harekete geçtik. Belediyemiz merkez olmak üzere Gönüllü Merkezlerimiz ve Kültür Merkezlerimizde yardım toplama noktaları oluşturduk. Kızılay Genel Müdürlüğü'nün belirlediği yardım malzemeleri su, ilaç, serum, hijyenik malzeme, mama, çocuk bezi, her türlü kuru gıda, kışlık giysi, battaniye ve yorgana ihtiyaç var. Vatandaşlarımız yardım malzemelerini belediyemize, kendilerine en yakın gönüllü merkezlerine ve kültür merkezlerimize bırakabilirler. 

Zaten gece geç saatlere kadar Kadıköy'lüler yardım malzemelerini bize ulaştırmaya başladılar.Bugün saat 14.00 de gece hazırlanan kolilerimiz Belediyemizden yola çıkacak. Yardım toplama ve gönderme çalışmamız devam edecek. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız belediyemizin 0216 5425055 nolu telefonu ile 444 55 22 nolu Çağrı Merkezi'ni arayabilirler. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları