loading
close
SON DAKİKALAR

Kadınlar Günü'ne özel tişört

Kadınlar Günü'ne özel tişört
Tarih: 13.02.2012 - 00:24
Kategori: Spor

Fenerbahçe, seyircisiz oynama cezasında kadınlar ve çocukların ücretsiz stada alındığı ilk maç olan Fenerbahçe-Manisapor karşılaşması için özel tişört yaptırdı

Tişörtün önünde "Ben de oradaydım, 20.09.2011" yazarken, arkasında ise "20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü" yazısı yer alıyor.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 20 Eylül Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan Fenerbahçe-Manisaspor maçında tribünleri dolduran kadın taraftarlar için hazırlanan tişörtlerin Fenerium mağazalarında satılmaya başladığı bildirildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Manisaspor maçında tribünleri hınca hınç dolduran ve tüm dünyaya Fenerbahçemizin büyüklüğünü bir kez daha gösteren kadın taraftarlarımıza özel olarak tasarlanan sürpriz tişört, Fenerium reyonlarındaki yerini almaya başladı.

Tarihe damgasını vuran bu çok özel günü tekrar yaşamak ve hatırasını yaşatmak isteyen tüm kadın taraftarlarımızı, gününün anlamına özel hatıra niteliği taşıyan ve sınırlı sayıda üretilen tişörtlere sahip olmak için Fenerium mağazalarına bekliyoruz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları