loading
close
SON DAKİKALAR

Kadınlara Özel 5 İpucu!

Kadınlara Özel 5 İpucu!
Tarih: 17.04.2012 - 19:14
Kategori: Kadın

Yaza yeni bir başlangıç yapıp, işe de görüntünüzden başlamak istiyorsanız haberimiz tam size göre...

Yaza yeni bir başlangıç yapıp, işe de görüntünüzden başlamak istiyorsanız haberimiz tam size göre.

Bahar aylarının gelmesiyle dolaptan çıkan yeni yazlık giysiler, babetler, sandaletler herkesi olduğu gibi sizi de mutlu ediyor. 

Kat kat giyinmekten sıkılan bünyeye ilaç gibi gelen deri ceket ve tshirt havası ile birlikte kendinizde de değişiklikler yapmalısınız. 

Kışın rehavetini üzerinizden atıp, bahara güzel bir başlangıç yapmak için önerilerimize kulak verin.

1) Rujunuzu değiştirin


Günlük hayatınızda ruj kullanmıyor veya sadece lipstick kullanıyor olabilirsiniz. Fakat bir değişime ihtiyacınız varsa o gün evdeki rujlarınızı deneyin ve teninize uygun olanı sürün. 

Sizdeki değişimi hem siz hem de etrafınızdakiler farkedecek.

2) Saçlarınızla oynayın


Görünüşünüzü değiştirecek bir yenilik arıyorsanız saçlarınızı boyatabilirsiniz. Saçlarınıza yaptıracağınız kendi renginizden 1-2 ton açık gölgeler, saçınızı daha dolgun sizi daha havalı gösterecek

3) Renkli maskara deneyin


Siyah maskaranızı sürüp kirpiklerinizi dolgunlaştırdıktan sonra yeşil veya mavi renkli bir rimel kullanabilirsiniz. Kirpiklerinizi renklendirdikten sonra aynı renk bir eyeliner ile vurguyu artırabilirsiniz.

4) Saçlarınızı maşalayın


Eğer kısa saçlarınız varsa kalın ve seyrek maşa yaptıktan sonra saç diplerinizi hafifçe krepeleyip dolgun ve havalı saçlar elde edebilirsiniz. Eğer uzun saçlarınız varsa sadece saçınızın uç kısımlarına yapacağınız maşa işlemi ile bebek saçı gibi bir model elde edeceksiniz.

5) Kaşlarınızı temizleyin


Kaşlarınızı aldıralı 1 hafta bile olmuş olsa mutlaka dağınık ve kirli bir görüntü elde edersiniz. Kuaförden çıktıktan sonra aynaya baktığınız görüntünüzü gözünüzün önüne getirin ve kaşlarınızı temizletin.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları