loading
close
SON DAKİKALAR

Kadir Şeker tahliye oldu, ailesi ile kucaklaştı ve ilk açıklaması; 'Annemin gözyaşlarını sebepsiz yere akıtanlar, umarım sizlerin de annesi bir gün ağlamaz!

Kadir Şeker tahliye oldu, ailesi ile kucaklaştı ve ilk açıklaması; 'Annemin gözyaşlarını sebepsiz yere akıtanlar, umarım sizlerin de annesi bir gün ağlamaz!
Tarih: 07.07.2022 - 21:05
Kategori: Gündem

Kadir Şeker tahliye oldu; Umarım kimse haksız yere özgürlüğünden olmaz. Bana destek olan herkese teşekkür ederim.

Konya'da sevgilisini döven kişiyi, engellemeye çalışırken, öldüren Kadir Şeker 12 yıl 6 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay'ın bozma kararının ardından Şeker yeniden yargılandı.

Tekrar hakim karşısına çıkan Kadir Şeker'in tutukluluk halinin devamına karar verildi. Ancak cezası 12,5 yıldan 10 yıl 10 aya düşürüldü. Tutukluluğunun devamına karar verildi. Avukatlarının itirazı sonrası Kadir Şeker 7 Temmuz 2022 bugün tahliye edildi.

Kadir Şeker tahliye olduktan sonra ilk açıklaması sosyal medya hesabından geldi;

"2 yıl 5 ay 1 gün sonra gelen adalet. Annemin gözyaşlarını sebepsiz yere akıtanlar, umarım sizlerin de annesi bir gün ağlamaz. Umarım kimse haksız yere özgürlüğünden olmaz. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Tek gerçek hesabım budur.

Mart ayında açılmış olan bu hesabın benimle hiçbir ilgisi yoktur. Yasal yollara başvuracağım. Lütfen yayalım.

İsmimi kullanarak hesap açan bu kişiden şikayetçi olacağım! Gerçekten ayıp.

Twitter üzerinden özgürlüğüm için bana destek olan herkese teşekkür ederim. Sizlere borçluyum. Bu borcumu, vatanıma ve milletimize hayırlı bir doktor olup ödemek istiyorum. Yurtdışına gitmeyeceğim, son nefesime kadar ülkeme hizmet edeceğim."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları