loading
close
SON DAKİKALAR

'Kafkas Tebeşir Dairesi' ENKA Kültür Sanat’ta

'Kafkas Tebeşir Dairesi' ENKA Kültür Sanat’ta
Tarih: 02.03.2018 - 12:56
Kategori: Kültür & Sanat

30. yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın mart ayındaki ilk konuğu, Tiyatroadam ekibinin başarılı performansıyla ’Kafkas Tebeşir Dairesi’ olacak. Bertolt Brecht’in kaleme aldığı kült eser, 6 Mart salı akşamı seyirciyle buluşacak.

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 6 Mart salı akşamı Kafkas Tebeşir Dairesi oyunu ile Tiyatroadam ekibini ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda konuk edecek. Alman tiyatro yazarı ve epik tiyatronun kurucusu Bertolt Brecht'in 1944 yılında kaleme aldığı Kafkas Tebeşir Dairesi, Can Yücel'in kendine has Türkçesi ve Ümit Aydoğdu'nun modern rejisiyle, seyirciyi temposu hiç düşmeyen, heyecanlı bir maceraya sürükleyecek.

“Bir çocuğu doğuran mı annesidir, yoksa onu yetiştiren mi?” sorusu etrafında şekillenen oyun; seyircilere iyilik, dürüstlük, özveri, adalet gibi evrensel insanlık değerlerini ve emek-mülkiyet ilişkisini sorgulatacak.

Baransel Gürsoy, Deniz Özmen, Ediz Akşehir, Esra Şengünalp, Gökhan Azlağ, Pelin Bölükbaş, Rana Büyükyılmaz ve Serdar Akülker’in rol aldığı oyun saat 20.30’da başlayacak.

Tam biletin 50 TL, öğrenci biletinin 30 TL olarak fiyatlandırıldığı “Kafkas Tebeşir Dairesi’’ performansının biletlerine Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabiliyor.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları