loading
close
SON DAKİKALAR

Kafkas'dan sert ithamlar

Kafkas'dan sert ithamlar
Tarih: 13.02.2012 - 06:00
Kategori: Spor

Volkan Demirel ve Bekir İrtegün'ün twitterdan bombardımana tuttukları kırmızı-siyahlıların hocası, Tolunay Kafkas sert konuştu..

Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı sonrası, Volkan Demirel ve Bekir İrtegün'ün twitterdan bombardımana tuttukları kırmızı-siyahlıların hocası, Tolunay Kafkas konuştu. 
 
 
Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı sonrası, Volkan Demirel ve Bekir İrtegün'ün twitterdan bombardımana tuttukları kırmızı-siyahlıların hocası, Tolunay Kafkas, Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Onlar adamlık dersi vermeye kalkmasınlar. Ama sanırım onların bu derse ihtiyacı var. Semih Şentürk de aynı takımın oyuncusu. Ama arada dağlar kadar fark var. Onunla maçtan sonra da birbirimize sarılıp, bundan sonrası için başarılar diliyorsak, diğer arkadaşlar dönüp aynaya bakmalı. Twitterdan delikanlılık falan da taslamayacaklar. O zaman bunun adı twitter delikanlılığı olur" diyerek tepkisini gösterdi.  
 
Karşılaşma sonrası, Bekir'in kendisine uzattığı eli görmediğini anlatan Kafkas, "Geldi yanıma 'geçmiş olsun' dedi. Teşekkür ettim. Ama o esnada Bekir elini uzatmış. Ben fark etmedim. Şimdi kalkıp bunu nerelere çekiyorlar" dedi.

Kafkas, "Duygularımızı her zaman kontrol edemeyebiliriz. Maç içerisinde ya da hemen sonrasında ani reaksiyonlar olabilir. Ama maç bitiyor ve birkaç saat sonra milli takım futbolcusuna yakışmayacak hareket sergileniyorsa o zaman sorun büyüktür" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları