loading
close
SON DAKİKALAR

Kahraman polis hainleri böyle püskürttü

Kahraman polis hainleri böyle püskürttü
Tarih: 13.02.2012 - 06:26
Kategori: Gündem

Erzurum'un Hınıs İlçe Emniyet Amirliği'ne PKK'lı teröristler tarafından 7 Eylül Çarşamba günü yapılan saldırı anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi

Görüntülerde, teröristlerin geldikleri kamyonetten Emniyet Müdürlüğü önünde inip saldırıya hazırlandıkları sırada nöbetçi polisin ateş açması üzerine neye uğradıklarını şaşırdıkları görülüyor.

Saklandıkları bir otomobilin arkasından uzun mamlulu silahlarla yine de Emniyet binasına ateş açan teröristler, nöbetçi polisi aşamayacaklarını anlayınca geldikleri kamyonetle kaçmak zorunda kalıyor.

Görüntülerde, PKK'lı teröristler, 7 Eylül'de Hınıs İlçe Emniyet Amirliği önüne saat 18.50 sıralarında beyaz renkli bir kamyonetle geliyor. Kamyonetin kasasındaki 4 teröristten 3'ü ellerindeki uzun namlulu silahlarla inerek Emniyet Amirliği bahçesine sızmaya çalışıyor. Bu sırada nöbetçi polis, teröristleri farkederek ateş açıyor. Bunun üzerine Emniyet Amirliği önündeki bir otomobilin arkasına saklanan teröristler, buradan karşılık veriyor. Kamyonet, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra tekrar duruyor ve bir terörist daha aşağı inerek çapraz şekilde koşup arkadaşlarının yanına doğru gidiyor.

Daha önce bölgeye gelerek yakınlardaki iş yerlerine saklanan 2 terörist de olaylara karışıyor. Polise el bombası atmalarına rağmen yapacak birşeylerinin olmadığını anlayan teröristler geri çekilerek kendilerini bekleyen kamyonete doğru koşup ilçe merkezinden ayrılıyor. Teröristlerin genç yaşta olmaları dikkat çekiyor.

Güvenlik güçlerinin olaydan sonra yaptığı araştırmada, söz konusu kamyonetin Hınıs'ın Divan Hüseyin Köyü'nde arıcılık yapan bir kişiye ait olduğu belirlendi. Teröristlerin, kamyonetin sahibini bağlayarak aracı gasp ettikleri tespit edildi. (DHA)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları