loading
close
SON DAKİKALAR

Kamplar vakıfların emrinde

Kamplar vakıfların emrinde
Tarih: 31.10.2019 - 08:59
Kategori: Gündem

AKP’ye yakınlığıyla bilinen dernek ve vakıflar kamunun kamp alanlarını, etkinlikleri için kullanıyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın Başkan Yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Hatay Arsuz’da bulunan Gençlik Kampı’nda kamp yaptı. Etkinlik KADEM’in sosyal medya hesaplarından, duyuruldu. 25-26-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen kampta KADEM Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu Gençlik ve Spor Bakanlığı logosunun önünde konuşma yaptı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; AKP’nin üniversitelerdeki gençlik yapılanması ÜNİ AK da belediyeye ait kamp alanında harem selamlık gençlik kampı düzenleyecek. AKP’li Tuzla Belediyesinin Ömer Halisdemir Kamp Alanı’nda düzenleneceği açıklanan kampa sadece kadınların katılabileceği belirtildi. 1-2-3 Kasım tarihlerindeki kamp, “Kamp programımız hanımlara yöneliktir” ifadeleri ile duyuruldu.

Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’na da (TÜGVA) 18-20 Ekim tarihleri arasındaki etkinlik için Tuzla Belediyesi’nin kamp alanı tahsis edildi. TÜGVA’nın sosyal medya hesaplarından “TÜGVA İstanbul Üniversite Koordinatörlüğümüzün Tuzla Ömer Halisdemir Kamp Alanı’nda düzenleyeceği seminerler, aktiviteler ve diğer faaliyetler için takipte kalın” dendi.

TÜGVA, Kızılay’ın Heybeliada’da bulunan alanında da 19 Ekim’de lise öğrencilerine yönelik kamp düzenledi. TÜGVA İstanbul Lise Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Liseye ilk adım” kampına sadece erkek öğrenciler katıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları