loading
close
SON DAKİKALAR

Kanada'da partilere kesik el ve ayak yollandı

Kanada'da partilere kesik el ve ayak yollandı
Tarih: 31.05.2012 - 16:32
Kategori: Dünya

Kanada'da polis, iktidardaki Muhafazakar Parti'ye insan ayağı, muhalefetteki Liberal Parti'ye de el gönderilmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturmada bir kişi için tutuklama emri çıkarıldığını açıkladı...

Kanada polisi, iktidardaki Muhafazakar Parti'ye insan ayağı, muhalefetteki Liberal Parti'ye de el gönderilmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturmada bir kişi için tutuklama emri çıkarıldığını açıkladı.

Polis kaynakları zanlının porno filmler çeviren Luka Rocco Magnotta adlı 29 yaşındaki bir erkek olduğunu söyledi.

İçinde çürümek üzere olan bir ayak bulunan kanlar içindeki paket Salı günü Başbakan Stephen Harper'ın lideri olduğu Muhafazakar Parti'nin Ottowa'daki merkezine gönderildi.

İkinci paketin ise Liberal Parti'ye gönderilmesi için Ottowa'daki bir postaneye bırakıldığı belirtildi.

Magnotta'nın Montreal'daki evinin yakınlarında bir çöplükte başsız bir ceset bulundu.

Polis, bu cesetle Ottowa'ya gönderilen el ve ayakların aynı kişiye ait olduğunun düşünüldüğünü ancak test sonuçlarının beklendiğini açıkladı.

Zanlının evinde yapılan aramada kanlar içinde bir yatak bulundu. Montreal polis yetkilileri zanlıyla kurbanın birbirlerini tanıdığını söyledi.

İnternete kedi yavrularına işkence ederken çekilmiş videolarını yükleyen Magnotta'nın, geçmişte kız kardeşini ve iki kız çocuğunu tecavüz edip öldürmekten suçlu bulunan bir seri katille ilişkisi olduğu öne sürülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları