loading
close
SON DAKİKALAR

Kanarya adım adım rekora

Kanarya adım adım rekora
Tarih: 12.02.2012 - 19:34
Kategori: Spor

Süper Lig'de namağlup lider Fenerbahçe, 9. haftanın kapanış maçında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Hedef, ligdeki 26 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek...

Spor Toto Süper Lig'in yenilgisiz lideri Fenerbahçe, 9. haftanın kapanış maçında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Aytekin Durmaz yönetecek. 

Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor karşısında 3 puan almayı hedefliyor. Ligde 26 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ''Sarı Kanaryalar'', Kardemir Karabükspor karşısında bu serisini sürdürmeyi amaçlıyor. 

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı, Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek. 

Lider Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor bu zorlu maçtan puan ya da puanlar almak istiyor. Fenerbahçe'nin moralli olduğunu ve sezona iyi başladığını söyleyen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Onlarla Kadıköy'de oynamak kolay değil. Ancak biz de son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Bunu da neticelere yansıtmaya başladık. Fenerbahçe ile zorlu bir müsabaka oynayacağız. Bunun bilinci içersindeyiz. Oradan puan yada puanlar çıkarma adına tüm gücümüzü, mücadelemizi vereceğiz. İyi bir müsabaka olacağı kanaatindeyim" dedi.

Öte yandan Kardemir Karabükspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı maçta sakatlıkları bulunan Deumi ve İlhan Parlak forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Yobo
Bekir
Ziegler
Cristian
Emre Belözoğlu
Caner
Mehmet Topuz
Alex
Bienvenu 

K.KARABÜKSPOR
Tomiç
Erdem
Birol
İsmail
Cernat
Seriç
Nikoliç
Ali
Muhammet
Hakan
Ragued 

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20:00
HAKEM: Aytekin Durmaz
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

Fenerbahçe, sahasında Karabükspor ile oynadığı 4 karşılaşmada galip bitirdi. Fenerbahçe sahasında 1993-94 sezonunda 4-1, 1997-98 sezonunda 2-0, 1998-99 sezonunda 4-1 yendiği rakibini geçen sezon sahasında 2-1 mağlup etmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 8 karşılaşmada 7 kez Fenerbahçe galip geldi, 1 maç berabere bitti, Karabükspor hiç kazanamadı. 

Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde en son geçen sezonun 16.haftasında Ankaragücü karşısında 2-1 kaybetmişti. Fenerbahçe böylece tam 26 haftadır yenilgi yüzü görmezken bu maçlarda 22 galibiyet 4 beraberlik aldı. 

Fenerbahçe'nin lig tarihinde en uzun yenilmezlik serisi 31 maçla 1963-1964 sezonunun 23. haftasıyla 1964-1965 sezonunun 19. haftaları arasında yakaladığı seri oldu. Fenerbahçe böyle devam ederse 13.haftada Ankaragücü karşısında kulüp rekorunu yineleme, 14.haftada oynanacak Galatasaray maçında ise rekoru kırma mücadelesine çıkabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları