loading
close
SON DAKİKALAR

'Kanserde Yenilikçi Tedaviler'Bakırköy'de konuşulacak

'Kanserde Yenilikçi Tedaviler'Bakırköy'de konuşulacak
Tarih: 06.04.2016 - 13:16
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi ve Medical Park Bahçelievler Hastanesi işbirliği ile 1-7 Nisan Kanser Haftası’nda düzenlenen 'Kanserde Yenilikçi Tedaviler' konulu seminer 7 Nisan 2016-Perşembe günü gerçekleşecek.

Bakırköy Belediyesi ve Medical Park Bahçelievler Hastanesi işbirliği ile 1-7 Nisan Kanser Haftası’nda düzenlenen “Kanserde Yenilikçi Tedaviler” konulu seminer 7 Nisan 2016-Perşembe günü saat 14.00’da Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Turhan Tuzcu Salonu’nda yapılacak.

“Bugün 1 Saat Yarın Bir Hayat” denilecek seminere Doç. Dr. Berrin Pehlivan(Radyasyon Onkolojisi Uzmanı) ve Medikal Onkolog Dr. Savaş Tuna konuşmacı olarak katılacak.

Seminerde, Dr. Pehlivan; akciğer kanserleri, baş boyun kanserleri, meme kanserleri ve prostat kanserleri ile ilgili, Dr. Tuna da medikal onkoloji, akciğer, kolon kanseri ve tedavisi, meme kanseri, troid kanseri, kanser aşıları ve kemoterapi hakkında bilgi verecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da bütün İstanbullulara duyuru yaparak “yarın bir hayat için bir saatlerini seminere ayırmalarını” istedi.

YER: Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi(Ataköy 9.10. Kısım)

TARİH: 7 Nisan 2016-Perşembe

SAAT: 14.00

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları