loading
close
SON DAKİKALAR

Kara Kuvvetleri Komutanlığında ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında devir-teslim törenleri gerçekleştirildi

Kara Kuvvetleri Komutanlığında ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında devir-teslim törenleri gerçekleştirildi
Tarih: 16.08.2023 - 13:16
Kategori: Gündem

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara ve Hava Kuvvetlerindeki devir-teslim törenlerine katıldı ve Genelkurmay Başkanı olarak göreve başlayan Org. Metin Gürak’ı ziyaret etti.

Yüksek Askerî Şûra kararlarının ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığında ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında devir-teslim törenleri gerçekleştirildi. Emekliye ayrılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever görevini Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu’na devrederken, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan da görevini Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu’na devretti.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, emekliye ayrılan komutanlara yeni yaşamlarında sağlık ve mutluluk dilerken, görevi devralan Kuvvet Komutanlarına da başarılar diledi.

Bakan Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanlığında ve Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki devir-teslim törenlerinin ardından Genelkurmay Başkanlığı görevine atanan Orgeneral Metin Gürak’ı ziyaret etti. Orgeneral Gürak’a yeni görevinde başarılar dileyen Bakan Yaşar Güler’e, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da eşlik etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları