loading
close
SON DAKİKALAR

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması: Bu saldırı nefret ve kutuplaşma dilinin bir sonucudur

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması: Bu saldırı nefret ve kutuplaşma dilinin bir sonucudur
Tarih: 21.04.2019 - 15:30
Kategori: Gündem

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu saldırı nefret ve kutuplaşma dilinin bir sonucudur. Muhalefeti düşman gibi göstermeyin dedik ama sonuç ortada maalesef..." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit er Yener Kırıkcı için düzenlenen cenaze töreninde bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklamada bulundu.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Şehit cenazesine katıldığı sırada saldırıya uğrayan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanının kucaklaşmaya çağırdığı bir dönemde bu saldırının yaşanması bütün milletimizi üzmüştür.

Fakat bu saldırı nefret ve kutuplaşma dilinin bir sonucudur. Aylardır dilimizde tüy bitti; toplumu germeyin, muhalefeti düşman gibi göstermeyin dedik ama sonuç ortada maalesef...

Ayrışma ve kamplaşma ancak ülkemize zarar verir. Biz birlikte Türkiye’yiz, farklılıklarımızla bir arada yaşayarak güçlü olabiliriz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları