loading
close
SON DAKİKALAR

Karataş’ta Kıraç Rüzgârı

Karataş’ta Kıraç Rüzgârı
Tarih: 20.04.2015 - 16:54
Kategori: Yerel

18 Nisan Turizm Haftası Kapsamında Düzenlenen Açılış Kutlamaları Karataş'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18 Nisan Turizm Haftası Kapsamında Düzenlenen Açılış Kutlamaları Karataş'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik çerçevesinde sahne alan Kıraç Binlerce Kişinin katılımı ile gerçekleşen konserde halkı şarkıları ile büyüledi.
Karataş’ çok beğendiğini belirten Kıraç " bu kısa süreli ziyaretimiz inanıyorum ki önümüzdeki zamanlarda tekrar gerçekleşecek ve Karataş’ın temiz havasını tekrar soluma şansı bulacağız. Karataş’ın turizm cenneti olma yönündeki atılımların sonuçsuz kalmayacağını ve hak ettiği değeri kazanacağına gönülden inanıyorum "dedi.

Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç ve eşinin de yer aldığı Kıraç konseri Karataş halkı ile birlikte coşan Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal eşi Yeliz Ünal ile birlikte dans etti.

Konser öncesi Konuşma yapan Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirterek’’Halkımıza ilçemizin sanat ve kültür merkezi yapma sözünü vermiştik, şimdi bu sözümüzü yerine getiriyoruz, Karataş önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin cazibe ve çekim merkezi olacaktır’’dedi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları