loading
close
SON DAKİKALAR

Kardeş Kent Mezitli'yi Ziyaret Etti

Kardeş Kent Mezitli'yi Ziyaret Etti
Tarih: 15.04.2016 - 10:45
Kategori: Yerel

Almanya'nın Berlin eyaletine bağlı Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Angelika Schöttler ve beraberindeki heyet Mezitli'yi ziyaret etti.

Almanya'nın Berlin eyaletine bağlı Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Angelika Schöttler ve beraberindeki heyet Mezitli'yi ziyaret etti. Bir dizi incelemelerde de bulunan ziyaretçileri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Makamında karşıladı.

Ziyaretçiler dört günlük misafirliklerinde Down Kafe, Seramik Çalıştayı, Emekli Evi, Kadın Üretici Pazarı, Gençlik Merkezi, İnteraktif Kütüphane, Soli antik kenti, Mezitli Soroptimist Kulübü, Mersin Büyükşehir Meclisi Nisan Meclisi Toplantısı ikinci oturumu ve Suriye'den ülkemize gelenlere eğitim verilen bir okulu ziyaret etti. Misafirler Down Kafe'de tantuni yaptılar, engelli çocuklara hediye verdiler. İnteraktif Kütüphanede çocuklarla zaman geçirdiler.

Ziyaretçilerin geliş nedenini Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan: "Daha önce biz ziyaret etmiştik. Şimdi ise biz onları ağırlıyoruz. İki kent arasındaki ilişkiyi kuvvetlendirmek adına, Mezitli'yi ziyaret ettiler" diye açıkladı.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları