loading
close
SON DAKİKALAR

Kargocu kılığında vahşet

Kargocu kılığında vahşet
Tarih: 11.02.2012 - 19:53
Kategori: Kadın

İstanbul Maltepe'de kargocu kılığında gelen kimliği belirsiz 1'i kadın 2 kişi, 49 yaşındaki Seher Nur Saka isimli ev sahibi kadını 15 yerinden bıçakladı

Edinilen bilgiye göre olay saat 14.00 sıralarında Maltepe Zümrütevler Mahallesi Karaca Caddesi Orhan Sokak'taki evde meydana geldi. 2. katta evde oturan Seher Nur Saka’yı önce telefonla arayan saldırganlar, kargosu olduğunu ve az sonra getireceklerini söyledi.

Daha sonra üzerinde bir kargo firmasına ait montla olay yerine gelen bir erkek ve bir kadın ev sahibinden bileziklerini istedi. Saka soygunculara direnmek isteyince bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırganlar, talihsiz kadını 13’i karın, ikisi boğaz bölgesinden olmak üzere 15 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan 49 yaşındaki kadın, oğlunu telefonla arayarak yardım istedi.

Oğlunun olay yerine gelmesi yardım çağırması sonucu komşuları tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. 

Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ederken hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Görgü tanıkları, eve biri kırmızı montlu kadın, diğeri bir kargo firmasına ait montla bir erkeği girdiklerini ve kadını bıçakladıktan sonra taksiyle kaçtıklarını belirtti.

Polis, olaydan kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları