loading
close
SON DAKİKALAR

Kariyerini Real Madrid’de sürdürecek olan Arda Güler'den Fenerbahçe'ye veda!

Kariyerini Real Madrid’de sürdürecek olan Arda Güler'den Fenerbahçe'ye veda!
Tarih: 06.07.2023 - 16:15
Kategori: Spor

Milli futbolcumuz Arda Güler, kariyerini Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. Arda Güler'den Fenerbahçe'ye veda; "Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.."

Arda Güler sosyal medya hesabından bir vdeo paylaşarak Fenerbahçe'ye veda etti;

"Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."

Millî futbolcumuz Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. Real Madrid sosyal medya hesaplarından Arda Güler'e hoşgeldin mesajı yayımladı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları