loading
close
SON DAKİKALAR

Karlıova'da çatışma: 2 korucu şehit

Karlıova'da çatışma: 2 korucu şehit
Tarih: 23.08.2016 - 12:43
Kategori: Gündem

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde Cehennem Ormanları'nda PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 geçici köy korucusu şehit oldu.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde Cehennem Ormanları'nda PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 geçici köy korucusu şehit oldu.

Cehennem Ormanları'nın Karlıova İlçesi yakınlarında bir grup PKK'lının bulunduğu bilgisi üzerine bu sabah saatlerinde güvenlik güçleri teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı. Geçici köy korucularının da katıldığı operasyon sırasında PKK'lılarla yaşanan çatışmada 1 geçici köy korucusu şehit oldu, 1 korucu da yaralandı.

Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralı korucu da kurtarılamayarak şehit oldu. Bölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.

ŞEHİT KORUCU SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Bingöl'ün Karlıova İlçesi Cehennem Ormanları bölgesinde PKK'lılarla çıkan ve geçici köy korucusu İdris Demir'in şehit olduğu çatışmada ağır yaralanan geçici köy korucusu Tarım Aydemir de tedavi altında bulunduğu Bingöl Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu.

İki geçici köy korucusunun şehit olduğu bölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin hava destekli operasyonları devam ediyor. PKK'lıların bulunduğu alanlar ateş altına alınırken, bölgeden dumanların yükseldiği görüldü.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları