loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyakalılara müjde

Karşıyakalılara müjde
Tarih: 03.02.2015 - 18:25
Kategori: Yerel

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,bu kez de Karşıyakalılara müjde verdi.

Karşıyaka’da yeni proje hazır

Yenimahalle’yi daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Karşıyakalılara müjde verdi. Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’ne benzer bir projeyi Karşıyaka’da hayata geçirecek olan belediye, tesisin içerisinde yer alacak tüm etkinlik merkezlerini de açıkladı.

24 bin metrekare alana sahip olacak

Kadın Dayanışma Merkezi’nden Otoparkına kadar her şeyin düşünüldüğü tesiste, İkinci Bahar Lokali, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, düğün salonu, taziye evi, iş yerleri, kreş, YENİMEK kursları, bay-bayan spor salonu, etüt merkezi ve akvaryum bulunacak. Karşıyaka’nın göz bebeği olacak Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin 2016 yılına kadar bitirilmesi hedeflenirken, tesis Türkiye’nin en modern pazarlarından olacak.
“Karşıyakalıların Pazar alışverişi keyfe dönüşecek”

Proje hakkında bilgi vererek Karşıyakalıların pazar alışverişinin keyfe dönüşeceğini belirten Yaşar, “Bu tesis ile Karşıyaka’daki dağınık alışveriş görüntüsüne son vereceğiz. Titizlikle yürüttüğümüz 7’den 70’e herkesi düşünerek hazırladığımız proje, vatandaşı memnun edecek. Önceliğimiz vatandaşın memnuniyetidir. Bu doğrultuda elimizden geldiğince çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz. Bu sayede de Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri haline geldik” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları