loading
close
SON DAKİKALAR

Kartal 3 puanı kaptı

Kartal 3 puanı kaptı
Tarih: 11.02.2012 - 19:16
Kategori: Spor

Sezonun ilk maçında Eskişehirspor'a yenilen, ardından Tel Aviv'i bozguna uğratan Kartallar Süper Lig'de 2. haftanın kapanış maçında sahasında Ankaragücü'nü 3-1 yendi.

İnönü Stadı'nda oynanan mücadelede siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 37 ve 81. dakikalarda Brezilyalı savunma oyuncusu Sidnei ile 89. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Konuk takımın tek golü ise 53. dakikada Tiesdell'den geldi.
Beşiktaş bu galibiyetle puanını 3'e yükseltti. Ankaragücü ise bu sezon henüz puanla tanışamadı.
Siyah-beyazlı takım ligin 3. haftasında bursaspor ile karşılaşacak. Ankaragücü ise sahasında Sivasspor'u konuk edecek.
GUTİ YİNE YOK
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kadrosunda yıldız oyuncu Guti yine yer almadı.  Siyah-beyazlıların 18 kişilik kadrosunda Guti'nin yanı sıra, sakatlıkları süren Bebe, Ersan Adem Gülüm, Hugo Almeida, Fabian Ernst, Atınç Nukan ile Burak Kaplan, Mehmet Akyüz, Tanju Kayhan ve Tomas Sivok'a yer verilmedi.
125 GÜN SONRA İSTANBUL'DA LİG MAÇI
Beşiktaş, Ankaragücü maçıyla bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez İstanbul'da seyircisinin karşısına çıktı. Ligde en son geçen sezonun 33. haftasında, 16 Mayıs Pazartesi günü 3-1 galip geldiği Eskişehirspor maçında Fiyapı İnönü Stadı'nda oynayan siyah-beyazlılar, tam 125 gün sonra yine bir pazartesi günü lig karşılaşmasında taraftarlarını selamladı.
TRİBÜNLER DOLMADI
Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının İstanbul'daki ilk lig maçına fazla ilgi göstermedi. 32 bin kişilik Fiyapı İnönü Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar göze çarparken, müsabakayı yaklaşık 15 bin taraftar izledi.
Taraftarlar maç öncesi futbolcuları kapalı tribünün önüne çağırarak, perşembe günkü Bursaspor maçına atıfta bulunup, “Bursa'yı yenmeden İnönü'ye gelmeyin” diye tempo tuttu.
ADALI, HAVUTÇU VE ATEŞ'E PANKARTLI DESTEK
Beşiktaşlı taraftarlar, futboldaki şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulanan kulüp asbaşkanı Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ile protokol müdürü Ahmet Ateş'e desteklerini sürdürdü.
Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi kapalı tribünde “Sizler bizim kalbimizde siyah kadar asil, beyaz kadar temizsiniz” yazılı büyük bir pankart açarken, bu isimler lehine tezahürat yaptı.
KAPTAN YİNE QUARESMA
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçında sahaya takım kaptanı olarak yine Ricardo Quaresma çıktı. Maccabi Tel Aviv ile yapılan son maçta kaptanlık pazubandını takan Portekizli yıldız, Guti'nin maç kadrosunda olmaması, İbrahim Toraman'ın da yedek soyunması nedeniyle sahaya yine en önde çıkan isim oldu.
HIDDINK TAKİPTE
Beşiktaş ile Ankaragücü arasında yapılan 2. haftanın son maçını A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink de izledi.
Hollandalı teknik adam, ay-yıldızlı ekibin 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 7 ve 11 Ekim'de İstanbul'da oynayacağı Almanya ve Azerbaycan maçları öncesi yardımcısı Oğuz Çetin ile birlikte futbolcuların son durumunu takip etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları