loading
close
SON DAKİKALAR

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata sevincini paylaştı: Güler yüzlü hizmet İstanbul’da başladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata sevincini paylaştı: Güler yüzlü hizmet İstanbul’da başladı
Tarih: 18.04.2019 - 18:16
Kategori: Yerel

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu’nun sevincini, binlerce İstanbullu ile birlikte paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi’ndeki İl Seçim Kurulu tarafından düzenlenen mazbatasını aldıktan sonra Saraçhane'de bulunan İBB Binasında düzenlenen devir teslim töreniyle Mevlüt Uysal’dan görevi ve belediye mührünü devraldı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de partililer, milletvekilleri, belediye başkanları, sanatçılar ve binlerce İstanbullu ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmadı.

“Güler yüzlü hizmet İstanbul’da başladı”

İBB’nin Saraçhane Binası önünde basına açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bize yakışan şekilde saygı ve sevgimizden hiç ödün vermedik. Çünkü Ekrem İmamoğlu 16 milyon İstanbullunun belediye başkanı. Mutluyuz. Herkesle kucaklaşmaya, hizmet etmeye hazırız. Güler yüzlü hizmet İstanbul’da başladı. Bunun için 16 milyon İstanbulluyu tebrik ediyorum. Genç, dinamik ve güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla çalışacağız.” dedi.

“Bu şehirde kimsenin aç kalmasına fırsat tanımayalım”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mevlüt Uysal’dan görevi devraldıktan sonra Saraçhane binası önünde toplanan binlerce İstanbulluya hitap etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, alkışlar ve sloganlar eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan kendisini bekleyen binlere seslendiği konuşmasında "Size net olarak ifade edeyim, küskünlüklerinizi, kızgınlıklarınızı, ayrılıklarınızı bir kenara koyun. Artık iyi düşünce, pozitif bakış, bu şehrin insanlarını kucaklayan anlayışa hep birlikte sahip olalım. Kimsenin üşümesine fırsat tanımayalım, bu şehirde kimsenin aç kalmasına fırsat tanımayalım. Sokağınızda bugüne kadar sizi kutuplaştıran, sizi ayrıştıran hangi unsurlar varsa onları bir kenara bırakın. Ayrı düştüğünüz ama selam borcunuzun olduğunu düşündüğünüz bir komşunuz, hemşeriniz varsa bu kardeşiniz, bu yol arkadaşınız sizden rica ediyor, buradan ayrıldıktan sonra gidin onun elini sıkın, ona benim kucak dolusu sevgilerimi iletin" dedi.

“Hiçbir İstanbulluyu ayırt etmeyeceğim”

Siyasi görüş ayırt etmeden herkese hizmet edeceğini vurgulayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Esas olan şehre, memlekete, dünyaya hizmettir. Biz, kişiye, partilere, gruplara, ona buna olan hizmeti reddediyoruz. Biz bu ülke insanına ve bu şehrin insanına hizmet etmeye geliyoruz. Bu şehir için herkes teminat olacak. Ben hiçbir insanımı, hemşehrimi ayırt etmeyeceğim” diye konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları