loading
close
SON DAKİKALAR

Kartal oyuncunun biletini kesti

Kartal oyuncunun biletini kesti
Tarih: 12.02.2012 - 13:35
Kategori: Spor

Beşiktaş'ta disiplinsiz davranışlarına devam eden yıldız oyuncunun bileti yönetim ve teknik direktör Carlos Carvalhal ile görüşüldükten sonra kesildi

Disiplinsiz davranmaktan vazgeçmeyen ve son olarak geçen hafta gece aleminde yine kavgaya karışan Guti Hernandez’in bileti kesildi. Yönetim ve Carlos Carvalhal’in aldığı radikal karar sonrası yıldız futbolcu gönderiliyor 

Beşiktaş’a geldiği günden beri devamlı gece hayatıyla gündeme damga vurmasının yanı sıra, alkol ve kavga sorunlarıyla da gazete manşetlerine taşınan Guti Hernandes ile Beşiktaş’ın yolları ayrılıyor. 

Siyah- Beyazlı takıma geçen sezon başında gelen ve transferi büyük bir sükse yaratan İspanyol oyuncunun disiplinsiz davranışları ve düzensiz hayatı nedeniyle bileti kesildi. Geçtiğimiz sezon saha içinde takımına beklenen katkıyı yapamayan oyuncunun buna karşın gece alemlerinde alkollü olarak görüntülenmesi ve kavgalara karışması yönetim tarafından sineye çekilmişti. 

Ancak Guti’nin geçtiğimiz hafta Reina’da Fernandes ile karıştığı kavga sonun başlangıcı oldu. Bu olaydan haberdar olan yönetim ve teknik direktör Carlos Carvalhal, büyük tepki göstermişti. Sonrasında ise yönetim yaptığı toplantıda Guti’nin bu şartlar altında takıma faydalı olamayacağı fikrinde birleşerek diğer takım arkadaşlarına da (son dönemde Fernandes) kötü örnek olduğu için İspanyol oyuncuyu gönderme kararı aldı. 

‘BU ŞEKİLDE İSTEMİYORUM’ 
Bu kararı dün öğle saatlerinde görüştüğü teknik direktör Carvalhal’e açan Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu “Guti son dönemlerde disiplinsiz davranışlar içinde bulunuyor. Kendisi ile ilgili görüşünüz nedir?” diye sordu. 

Carvalhal hiç beklenmedik bir şekilde “Bu davranışlar içinde ben onu takımımda istemiyorum. İsim hiç önemli değil, disiplini kim bozarsa bozsun istemiyorum” diyerek bu konudaki kararlılığını ortaya koydu.

Carvalhal’in de Guti konusunda kestirip atmasıyla yönetimin bugün ya da yarın İspanyol yıldız ile bir araya gelerek, sözleşmesini karşılıklı olarak feshedeceği belirtildi. Serbest kalacak olan İspanyol oyuncunun futbol yaşantısına büyük olasılıkla ABD’de devam edeceği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları