loading
close
SON DAKİKALAR

Kartal'da huzur toplantısı gerçekleşti

Kartal'da huzur toplantısı gerçekleşti
Tarih: 25.11.2016 - 09:43
Kategori: Yerel

Kartal'da gerçekleştirilen huzur toplantısında ilçenin sorunları üzerine çözümler arandı...

Kartal'da huzur toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz’ın yönettiği toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Özer Aydın, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda sorunları dinleyen Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, ilçede huzurun sürekliliği için her kesimle işbirliğinin önemine değindi. Kartal’da rakamsal olarak hırsızlık olaylarında azalmaya dikkat çeken Korkmaz, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Toplantıda muhtarlar da mahalleleriyle ilgili sorunları dile getirdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ' Bu kentin yöneticisi olarak, emniyet müdürümüz başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatına Kartal'ın huzur içinde yaşaması adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kartal, yaşanılabilir bir kent. Sorunumuz yok mu? Var. 2009 yılından beri hem resmi trafik için hem de çocukların can güvenliği için zabıta görevlendiriyoruz. Size rakamla ifade edeyim. Afganistan'da uyuşturucu 1 tl'ye satılıyor. Türkiye’ye 10 tl'ye geliyor. Türkiye'den 100 tl olarak çıkıyor, ABD'ye 1 milyona çıkıyor. Yıllardır Afganistan’a küresel güçler müdahale ediyor. Bu konu Kartal polisinin tek başına halledeceği bir olay değil. İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları