loading
close
SON DAKİKALAR

Kartal'da 'Jiletler Kutuya' kampanyasıyla 1 yılda 450 kilo jilet toplandı

Kartal'da 'Jiletler Kutuya' kampanyasıyla 1 yılda 450 kilo jilet toplandı
Tarih: 03.11.2016 - 10:54
Kategori: Yerel

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün başlattığı 'Jiletler Kutuya' kampanyası, her geçen gün daha fazla berberin dahil olmasıyla büyüyerek devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün başlattığı 'Jiletler Kutuya' kampanyası, her geçen gün daha fazla berberin dahil olmasıyla büyüyerek devam ediyor. Kartal Belediyesi ile Kartal Berberler ve Kuaförler Odası ile işbirliğiyle Haziran 2015'te başlatılan kampanya kapsamında bugüne dek 450 kg. jilet toplandı.

İlçede 192 berberin katıldığı kampanya çerçevesinde kullanımı sona eren atık jiletler, Kartal Belediyesi tarafından berberlere temin edilen toplama kutularında toplanıyor ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenli olarak teslim alınıyor. Doğada yok oluş sürecinin uzun olması nedeni ile jilet toplama kampanyası, geri dönüşüme önemli katkı sağlarken sokaktan kağıt v.s toplayarak geçimini sağlayan vatandaşları ve atık jiletler nedeniyle ağızları kesilen sokak hayvanlarını korumayı da amaçlıyor.

Kampanya hakkında bilgi ve jilet toplama kutusu almak için Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne müracaat edilebilir.

Alo Çevre 

0216 280 60 60

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları