loading
close
SON DAKİKALAR

Kartal'da sağlıklı yaşam, bilinçli spor etkinliğinin ikincisi düzenlendi

Kartal'da sağlıklı yaşam, bilinçli spor etkinliğinin ikincisi düzenlendi
Tarih: 02.08.2016 - 07:43
Kategori: Yerel

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün başlattığı 'Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor' etkinliği ile Kartal’da spor sokağa taşınmaya devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün başlattığı “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliği ile Kartal’da spor sokağa taşınmaya devam ediyor.

Vatandaşların uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli bir şekilde spor yapmalarının hedeflendiği “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliğinin ikincisi Hürriyet Mahallesi Gökkuşağı Parkı’nda düzenledi. Sabah 07.00 - 09.00 saatleri arasında gerçekleşen sabah sporuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte vatandaşların, üzerinde spor hareketlerini yapacakları ve 'mat' adı verilen malzeme de yine Kartal Belediyesi tarafından temin edildi. Vatandaşlara ücretsiz meyve suyu ve su ikramın yapıldığı etkinlikte 2 saat boyunca ter döken sporcuların havlu ihtiyacı da karşılandı. Sabah 07.00 - 09.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlik, önümüzdeki hafta sonu da Topselvi Mahallesi'nde tekrarlanacak. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları