loading
close
SON DAKİKALAR

KAS-DER’den Kılıçdaroğlu ziyareti

KAS-DER’den Kılıçdaroğlu ziyareti
Tarih: 13.08.2019 - 23:10
Kategori: Gündem

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti. KAS-DER heyetine www.istanbulgercegi.com genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş’de eşlik etti.

Ziyaret, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve İstanbul’da bulunan 39 ilçedeki derneğin şube başkanları ve temsilcileri ile yapıldı.

Ziyarete aynı zamanda KAS-DER Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve temsilcileri de katıldı.

KAS-DER heyetine www.istanbulgercegi.com genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş’de eşlik etti…

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen bu ziyaretin aynı zamanda KAS-DER genel merkezine 23 Haziran seçim döneminde ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hem bir teşekkür hem de iadeyi ziyaret olduğunu söyledi…

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen başkanlığındaki heyet hem kendini tanıttı hem Kastamonuluların CHP’den beklentilerini ifade etti.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen “İstanbul’daki en büyük nüfusa sahip illerden olan Kastamonuların ne yazık ki siyasette etkin bir şekilde yer alamadıklarını” ifade etti.

Remzi Şen “İstanbul’da Kastamonulu Milletvekilimiz yok, Kastamonulu belediye başkanımız yok. 800 binin üzerinde Kastamonulu seçmen var ama ne yazık ki temsilde adalet yok” dedi.

Remzi Şen “Kastamonulular siyasette temsil edilmiyor. CHP’de AK partide, MHP’de ve diğer partilerde de temsil edilmiyor. Herkes bizi oy deposu olarak görüyor.

Biz bu durumu değiştirmek istiyoruz, siyasette temsil edilmek istiyoruz.

CHP ilçe örgütlerinde, İl örgütlerinde, CHP’li belediyelerde yer almak, görev almak istiyoruz.

Bu talebimiz yalnız CHP için değil, bütün partilerde de temsil hakkı istiyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KAS-DER’in şahsında tüm Kastamonululara teşekkür etti.

İstanbul’da seçimin kazanılmasında Kastamonulu seçmenin payının çok önemli olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, “Kastamonuluların CHP’de etkin bir şekilde yer almasını istiyorum. Bu konuda partimize düşen her görevi yerine getireceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu CHP örgütlerinde Kastamonuluların yer alması hem de yerel yönetimlerde Kastamonuluların yer alması için gereken katkıyı vereceğini ifade etti.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Maltepe’de yapılacak olan “Kastamonu Günlerine” davet etti.

Toplantı KAS-DER yönetiminin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundukları Kastamonu’yu simgeleyen hediyelerin sunumuyla devam etti.

Toplantıda ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Taşköprü’nün meşhur sarımsağı ile hediyeler sunuldu ve Taşköprü festivaline davet edildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları