loading
close
SON DAKİKALAR

KAS-DER'den Kılıçdaroğlu'na saldırıya ilişkin açıklama

KAS-DER'den Kılıçdaroğlu'na saldırıya ilişkin açıklama
Tarih: 22.04.2019 - 17:44
Kategori: Gündem

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Başkanı Remzi Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğramasına ilişkin bir mesaj paylaştı.

Remzi Şen, yaptığı açıklamada, "Gerginliğin ve gerginlikleri körüklemenin geçmişte ülkemize ve milletimize verdiği zararlar hafızalarda tazedir" dedi.

Şen'in açıklaması şöyle:

"Türk ahlak ve geleneklerine hiç yakışmayacak bir biçimde, misafir olunan bir ortamda üstelik şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırı hem bugünümüz hem de geleceğimiz için çok endişe verici bir durumdur. Gerginliğin ve gerginlikleri körüklemenin geçmişte ülkemize ve milletimize verdiği zararlar hafızalarda tazedir. Gençliğimizi ve çocuklarımızın geleceğini düşünmek tüm siyasilerin en başta gelen zorunluluğu olmalıdır. Saldırıya uğrayan Sayın Kılıçdaroğlu’na Kas-Der Genel Merkezi adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; aydınlığın, barışın ve birliğin temsilcisi, gönüller sultanı Şeyh Şaban-ı Veli’nin topraklarından tüm siyasilerimize ve medyamıza sağduyu davetinde bulunuyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları