loading
close
SON DAKİKALAR

Kaset Komplosu Önceden Biliniyordu İddiasına Yalanlama!

Kaset Komplosu Önceden Biliniyordu İddiasına Yalanlama!
Tarih: 11.02.2012 - 18:27
Kategori: Siyaset

Bülent Şahin, basında “Kaset Komplosu Önceden Biliniyordu” iddiaları ile ilgili...

Bülent Şahin, basında “Kaset Komplosu Önceden Biliniyordu” iddiaları ile ilgili haberlere www.istanbulgercegi.com’a özel bir açıklama yaptı.

Bülent Şahin açıklamasında; “Bir süre önce Beyaz TV  Dinamit programında Cumhuriyet Halk Partisi eski M.Y.K üyesi tarafından dile getirilen "Kaset Komplosu" ile ilgili tarafıma yöneltilen bilgi sahibi olduğumu ilişkin iddialar  tümüyle asılsızdır.               

CHP eski M.Y.K üyesi Savcı Sayan'nın iddialarını ilk dile getirildiği  Beyaz TV’de ki Dinamit progamında ifade ettiğim ve yalanladığım halde daha geniş bir şekilde yeniden ulusal medyada yer alması tarafımdan yeniden açıklama yapma ihtiyacını doğurmuştur.

Tekrar dile getirmekte fayda gördüğüm husus;

Sayın Genel Başkanım Deniz Baykal hakkında yapılan çirkin ve Sayın Genel Başkanımında dile getirdiği gibi Cumhuriyet Halk Partisinin yeniden dizaynını sağlayan "kaset komplosu" ile ilgili, iddia edildiği şekilde  veya başka bir şekliyle bilgim görgüm yoktur. Bir çok partili gibi olayı kamuoyu ile birlikte gerçekleşmesi sonrasında öğrenmiş olup öncesinde bir bilgim ve görgü sahibi olmadığımı tekrar dile getirmekte  fayda görmekteyim.

Zira tarafıma yönelik iddialar içeren eski M.Y.K üyesi Savcı sayan ile yaptığım görüşmede "Bülent" isimlerini karıştırdığını söylemektedir.

Bilgi kirliliğinin olayın aydınlanmasının yönünde en büyük engel teşkil edeceğine inanıyorum.  Sayın Genel Başkanım Deniz Baykal'ın Türkiye'nin kaderini etkileyen ve ihtiyaç duydugu lider olması ve kendisini en çok sevenlerden biri olarak komplonun aydınlanması ve gerçeklerin ortaya çıkmasını çok istemekte ve gerçeklerin ortaya çıkacağına inanmaktayım.

Tamda ''kaset komplosu'' olayının özel yetkili savcılıkla örgüt bağlantısı olduğu gerekçesiyle soruşturulduğu bir dönemde bu kirli oyuna adımı dahil eden herkesi kınadığı mı ve yasal haklarım saklı olmak üzere bu açıklamayı yapmayı zorunlu görüyorum” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları