loading
close
SON DAKİKALAR

Kasımpaşa'da dev yönetim kurulu

Kasımpaşa'da dev yönetim kurulu
Tarih: 21.05.2012 - 19:09
Kategori: Spor

Kasımpaşa Spor Kulübü bünyesinde kurulan Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de başkanlığa Zafer Yıldırım getirildi...

Bir dönem Beşiktaş Asbaşkanlığı da yapmış olan, Türk futbolunun ve iş dünyasının saygın şahsiyetlerinden, İstinye Park'ın ortaklarından Zafer Yıldırım, Kasımpaşa Kulübü Başkanı oldu.

KULÜP YÖNETİMİNDE DEV İSİMLER
Zafer Yıldırım'ın başkanlık koltuğuna oturduğu Kasımpaşa'da, yönetim kurulu da iş dünyasından çarpıcı isimlerden oluştu.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'den yapılan açıklamaya göre; şirkette, görev bölümü sonrasında Zafer Yıldırım başkan, Hasan Hilmi Öksüz başkan vekili, Can Kaymak genel müdür oldu.

Şirkette Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, iş adamları İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Mehmet Turgut Yılmaz ve Mehmet Fatih Saraç yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Açıklamada, ''Yeni yönetim kurulunun Kasımpaşa Spor Kulübü ve camiasına hayırlı olmasını dileriz'' denildi.

Kasımpaşa Kulübü Derneği Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ise kulübün profesyonel futbol şube yönetiminin idaresinin Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş'de olacağını belirtti. Güçlü bir yönetim oluştuğunu kaydeden Öksüz, ''Öncelikle altyapı tesislerimize yönelik çalışmalarla işe başlayacağız. Ardından Avrupa'yı hedefleyen bir takım kuracağız'' şeklinde konuştu.

Habertürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları