loading
close
SON DAKİKALAR

Kastamonu Platformu'ndan 23 Eylül'de Kastamonu'da 'İklim değişikliği, Çevre ve Ekoloji' Paneli

Kastamonu Platformu'ndan 23 Eylül'de Kastamonu'da 'İklim değişikliği, Çevre ve Ekoloji' Paneli
Tarih: 22.09.2022 - 19:12
Kategori: Kültür & Sanat

23 Eylül 2022 tarihinde Kastamonu’da, Kastamonu Dernekler Platformunun organize ettiği “İklim değişikliği, Çevre ve Ekoloji” Paneli düzenlenecek.

23 Eylül 2022 tarihinde Kastamonu’da, Kastamonu Dernekler Platformunun organize ettiği “İklim değişikliği, Çevre ve Ekoloji” Paneli düzenlenecek. Saat 14:30’da başlayacak olan panel, Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü Bilgehan Bilgili Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Moderatörlüğünü önceki dönem Kastamonulu bakan Murat Başesgioğlu’nun yapacağı panelin konuşmacıları arasında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Semra Cerit Mazlum, Bilgi Üniversitesi Çevre, Enerji ve Sürdürülebilirlik Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu, Greenpeace Türkiye Genel Direktörü Ersin Tek ve Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu bulunuyor.

Paneldeki ana konu başlıkları; iklim krizinin sebepleri ve çözümleri, iklim değişikliği politikaları, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve iklim krizi risklerinin yönetilebilmesi için uyum politikalarının önemi olacak.

Açılış konuşmasını Kastamonu Dernekler Platformu Genel Sekreteri Remzi Şen’in yapacağı panelde, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Milletvekilimiz Sn. Metin Çelik ve Kastamonu Valisi Sn. Avni Çakır protokol konuşmalarını gerçekleştirecekler.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları