loading
close
SON DAKİKALAR

Kastamonu Tanıtım Günleri’nin açılışı Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yüksel'in katılımıyla yapıldı

Kastamonu Tanıtım Günleri’nin açılışı Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yüksel'in katılımıyla yapıldı
Tarih: 21.09.2019 - 13:21
Kategori: Yerel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Maltepe Sahili Etkinlik Alanı'nda Kastamonu Tanıtım Günleri’nin açılış törenine katıldı.

Kastamonu Valiliği himayesinde Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen tanıtım günleri ile Kastamonu'nun zengin tarihi, dünya literatürüne girmiş doğası ve yöresel ürünleri sergilenecek. Tanıtım günleri, 22 Eylül Pazar günü sona erecek.

Kastamonulular gecesinde gazilere vefa

Kastamonu Tanıtım Günleri’nin açılış töreninin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kastamonulular ile bir araya geldi. Geceye Gaziler Günü vesilesiyle gazilerle ve aileleri de davet edildi. Etkinlikte CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de hazır bulundu.

Burada bir konuşma yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Etkinlikte, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) yöneticisi ve Kartal Belediyesi eski meclis üyesi Kubilay Salihvatandaş tarafından Başkan Gökhan Yüksel'e tablo taktim edildi.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları