loading
close
SON DAKİKALAR

Kaya Çilingiroğlu: Ülkede baskı yok, o baskı nerede hissediliyor anlamıyorum

Kaya Çilingiroğlu: Ülkede baskı yok, o baskı nerede hissediliyor anlamıyorum
Tarih: 08.04.2018 - 12:02
Kategori: Magazin

Kaya Çilingiroğlu, OHAL koşullarında çok sayıda gazetecinin tutuklu olduğu, düşünce ve ifade özgürlüğünün neredeyse kalmadığı Türkiye'de baskı olmadığını belirterek, "Güney’de isteyen rahat rahat bikinisini de giyiyor, içkisini de içiyor. O baskı nerede hissediliyor anlamıyorum" dedi....

Kaya Çilingiroğlu, Olağanüstü Hal koşullarında hekimlerin güvenlik soruşturmasından geçemediği için göreve başlayamadığı, çıkarılan KHK'ler ile çok sayıda akademisyen, öğretmen ve memurun kamudan ihraç edildiği, gazetecilerin yaptığı haberlerden dolayı tutuklu yargılandığı ve neredeyse sıradan hale gelen sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek yapılan tutuklamaların olduğu ülkemizde baskı olmadığını ileri sürdü.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Çilingiroğlu, "Ben baskı olduğunu düşünmüyorum. Güney’de isteyen rahat rahat bikinisini de giyiyor, içkisini de içiyor. O baskı nerede hissediliyor anlamıyorum. Bazı insanların siyasi söylemleri oluyor. Onlar rahatsız ediyor olabilir" dedi.

"ERDOĞAN'I ÇOK SEVİYORUM. TRT'DE TÜRKİYE ŞARTLARINA GÖRE CİDDİ RAKAMLAR KAZANIYORUM"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini kaydeden Çilingiroğlu, TRT'de yaptığı yorumculuktan ne kadar kazanığına ilişkin soruya şu cevabı verdi:

"Asgari ücretin 1.600 lira olduğu bir ülkede aldığımız paralara kötü diyemeyiz. Türkiye şartlarına göre ciddi rakamlar ama telaffuz edildiği kadar da değil. TRT öyle büyük paralar ödeyen bir kurum değil. Sosyal medya abartıyor."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları