loading
close
SON DAKİKALAR

Kaymakam Demirkol'a Veda Yemeği

Kaymakam Demirkol'a Veda Yemeği
Tarih: 11.02.2012 - 23:26
Kategori: Özel Haberler

Silivri Kaymakamlığı görevinden Beylikdüzü Kaymakamlığı’na atanan Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından onuruna verilen veda yemeği ile ilçeden uğurlandı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Kaymakamlığı görevinden Beylikdüzü Kaymakamlığı’na atanan Mesut Demirkol için veda yemeği düzenledi. Garden Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe ilçe protokolü tam kadro katıldı. 

IŞIKLAR; “DEMİRKOL GÖRÜNMEYEN KOLTUĞA SAHİP
Veda yemeğinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Devletin devamlılığında güzel izler bırakabilmek, önemli bir etkidir. Eski Senatör, 21 yıl Senato Başkan Vekilliği ve Tarım Bakanlığı yapan Silivrili değerli ağabeyimiz Fikret Gündoğan bir gün bana ‘Belli koltuklar, belli makamlar günü geldikçe elinden alınır. Bir de görünmeyen koltuklar vardır. Sen o görünmeyen koltuğa talip ol. Görünmeyen koltuğun ne olduğunu da yaşadıkça anlarsın’ demişti. Ben Sayın Kaymakamımızı tanıdıkça görünmeyen koltuğun ne olduğunu daha iyi anladım. Gün gelince görevler bitebiliyor, görev değişiklikleri olabiliyor ama önemli olan görünmeyen koltuğa sahip olmak. İtibarını kaybetmemek, hayırlı işlerle ve o itibarla anılmak. Sayın Kaymakamımız, Türkiye’deki diğer ilçelerle karşılaştırıldığında siyasi olgunluk olarak ilçemizde var olan demlenmişliğe önemli katkılar yaptı. Devlet geleneğini, tarafsız, eşit mesafede ve hoşgörü ile bir ağabey anlayışı ile kurumları çalıştırmaktaki başarısı ve becerisi konuşulacak, hatırlanacaktır. Kendisine ilçemize kattıkları için, ilçemize yaptığı hizmetler için Silivri adına şükranlarımı sunuyorum. Verdiği emeklerin boşa gitmeyeceğini bilmesini istiyorum. Bu duygularla tüm Silivrili hemşerilerim adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerinde sonsuz başarılar diliyor, sevgiler saygılar sunuyorum” dedi.  

               

DEMİRKOL TEŞEKKÜR ETTİ
Kendisinin ve ailesinin Silivrili olduğunu ifade eden Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol; “Mesleğimizin en zor yanı, görev süremiz dolduğunda sevdiklerimizi, dostlarımızı geride bırakarak onlardan ayrılmak oluyor. Değerli Silivrililer de kabul ederse, biz ailece kendimize Silivriliyiz diyoruz. Belediye Başkanımıza, eşsiz dostlar ve davetlilerle böyle bir geceye ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Hepiniz bu geceye katılarak beni ve ailemi onurlandırdınız. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 
Başkan Işıklar, düzenlediği veda gecesinde Demirkol için özel olarak hazırlattığı teşekkür şiltini kendisine takdim etti. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları