loading
close
SON DAKİKALAR

Kaymakam veda yemeğinde gözyaşlarını tutamadı

Kaymakam veda yemeğinde gözyaşlarını tutamadı
Tarih: 12.02.2012 - 21:10
Kategori: Yerel

OKAT’ın Niksar İlçesi Kaymakamı Uğur Turan’ın yeni görev yerine gidişi nedeniyle ilçede veda yemeği düzenlendi

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Turan duygusal anlar yaşadı ve mikrofon başında gözyaşlarını tutamadı.

Niksar’da 6 yıl önce göreve başlayan Uğur Turan, Gaziantep’in Şahinler İlçesi’ne kaymakam olarak atandı. Kaymakam Uğur Turan için ilçede veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Tokat Valisi Şerif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, kaymakamlar, belediye başkanları ve yaklaşık 200 kişi katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Kaymakam Turan, ilçede görev yapmaktan dolayı çok memnun kaldığını söyledi.

Konuşmasında Niksar’ı ve ilçe sakinlerini çok özleyeceğini belirten Turan, konuşmasının son bölümünde duygulanarak gözyaşlarını tutamadı. Yanında bulunanlara sarılarak ağlayan Turan, davetlilerden özür dileyerek konuşmasını kesmek zorunda kaldı. Kaymakamın duygulu konuşması sırasında çok sayıda davetli de gözyaşlarını tutamadı.

Turan’dan sonra konuşma yapan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, "Meslektaşım Uğur Turan’ın çalışmalarını bildiğimiz için Niksar’a gelişi bizi çok sevindirmişti. Niksar’da çok güzel işler yaptı. Gelecekte ülkemiz için güzel çalışmalar yapacağına da canı gönülden inanıyorum." dedi.

Vali Yılmaz da, Kaymakam Uğur Turan’ın devlet-vatandaş bütünlüğü yönündeki çalışmalarından örnek verdiği anlarda duygulandı.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları