loading
close
SON DAKİKALAR

Kaza 'geliyorum' dedi: 1 ölü

Kaza 'geliyorum' dedi: 1 ölü
Tarih: 12.02.2012 - 00:15
Kategori: Şehir

Konya'da üzerine 3 kişinin bindiği motosiklet, kavşakta minibüse çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Arif Kemal Bucak öldü

Konya-Adana Çevreyolu Saraçoğlu Kavşağı’nda saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada, Arif Kemal Bucak, 2 arkadaşıyla birlikte bindiği plakasız motosiklet ile seyir halindeyken, iddiaya göre, kırmızı ışıkta durmayıp kavşaktan karşıya geçmek istedi.

Motosiklet, bu sırada kavşağa giren 34 yaşındaki Hüseyin Avcıoğlu yönetimindeki 42 FJ 810 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kasklı motosiklet sürücüsü Bucak ile arkadaşları 17 yaşındaki Muhammet Yıldız ve 18 yaşındaki Osman Köprübaşı yaralandı.

Kanlar içinde kalan ve yola savrulan 3 yaralıya ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekibi yaptı. Durumu ağır olan Bucak ve Köprübaşı, iki ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerinde kalan ve ambulans bekleyen Yıldız’ın üzerine de üşümemesi için sağlık ekibi tarafından mont örtüldü. Yıldız da yaklaşık 10 dakika sonra olay yerine gelen üçüncü ambulansla hastaneye götürüldü.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan motosiklet sürücüsü Arif Kemal Bucak, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Diğer yaralıların hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi. Minibüs sürücüsü Hüseyin Avcıoğlu’nun polis tarafından gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları