loading
close
SON DAKİKALAR

Kazım Kazım Olympiakos'ta iddiası!

Kazım Kazım Olympiakos'ta iddiası!
Tarih: 11.02.2012 - 18:15
Kategori: Spor

Kadrosunu güçlendirmek adına transfer hamleleri yapan Galatasaray'da, geçen sezon Ocak ayında sarı kırmızılı takıma katılan Kazım Kazım'ın Olympiakos'a transfer olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kazım Kazım'ın sezon sonuna kadar Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'a kiralandığı iddia edildi. İki kulübün 900 bin euro karşılığında anlaştığı belirtilirken satın alma opsiyonunun da Olympiakos'ta olduğu öğrenildi.

Geçen sezon ara transfer döneminde Fenerbahçe ile olan sözleşmesini fesh ettikten sonra sarı kırmızılı kulüple anlaşan Kazım Kazım'ın bir süredir sergilediği performans tartışma konusu olmuştu. 

Galatasaray'ın Karabükspor ile evinde oynadığı maçta sarı kırmızılı taraftarların da tepkisiyle karşılaşan başarılı futbolcunun bu olayın ardından takımdan ayrılmak istediği de diğer iddialar arasında.

Kazım Kazım, 2009-10 sezonunda da F.Bahçe tarafından Fransız ekiplerinden Toulouse'ye kiralanmış yarım sezon oynadıktan sonra tekrar sarı lacivertli ekibe geri dönmüştü.

25 yaşındaki futbolcu 2007-2008 sezonudan beri Süper Lig'de top koşturuyor. Kazım Kazım bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 18 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. 

Galatasaray'dan yıllık 1 milyon 250 bin euro sabit transfer ücreti ve 16 bin euro maç başı ücreti alan Kazım Kazım'ın, sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 2013-14 sezonunda sona eriyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları