loading
close
SON DAKİKALAR

Kendini bıçaklayan, kiracısın öldürdü

Kendini bıçaklayan, kiracısın öldürdü
Tarih: 06.12.2011 - 16:28
Kategori: Yerel

Bursa'da 33 yaşındaki Ömer Şentürk, 6 ay önce kendisini yaralayan kiracısı Orhan Güleç'i, av tüfeğiyle vurarak öldürdü

Merkez Yıldırım ilçesi Duaçınar Mahallesi’nde geçen Haziran ayında, Almanya’da bulunan firmaların Bursa’da temsilciliğini yapan Ömer Şentürk, evinin altında bulunan dükkanın kiracısı olan marangoz Orhan Güleç ile ödemediği kiralar yüzünden tartıştı.

Tartışma büyünce marangoz Güleç, dükkan sahibi Ömer Şentürk’ü bıçakla yaraladı. Polis tarafından yakalanan Orhan Güleç 1.5 ay kaldığı cezaevinden tahliye olduktan sonra tekrar marangoz dükkanına dönerek işine devam etti.

Bu sabah saat 06.30 sıralarında, gittiği camiden sabah namazını kıldıktan sonra evine dönen Ömer Şentürk, evinin önüne park ettiği aracından inerken kiracısı Orhan Güleç, motosikletini üzerine sürdü.

Son anda kenera çekilen Şentürk ile motorundan inen Güleç arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında aracının bagajında bulunan av tüfeğini çıkartan Ömer Şentürk, kiracısı Orhan Güleç’e ateş açtı.

Ağır yaralanan marangoz Güleç, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kaçan Ömer Şentürk ise olaydan 3 saat sonra Necdet Pamir Polis Merkezi’ne tüfeği ile birlikte giderek teslim oldu. Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları