loading
close
SON DAKİKALAR

Kent Konseyi Çalışmalarını Anlattı

Kent Konseyi Çalışmalarını Anlattı
Tarih: 11.02.2012 - 19:44
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Kent Konseyi; daha yaşanır, geleceğe uzanan bir Silivri olma heyecanımızı canlı tutan bir yapıdır” dedi.

Silivri Kent Konseyi, Silivri Belediyesi Kalepark Tesisleri’nde gerçekleştirdiği toplantıyla ilçe protokol üyelerine konseyin çalışmalarını anlattı. Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avcı, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Sağlık Grup Başkanı Sadık Balcı, Silivri Müftüsü Mustafa Onat, Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Yerleşkesi Müdürü ve aynı zamanda Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Profesör Doktor Ahmet Yörük ile Silivri Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve Çalışma Grubu Üyeleri katıldı. 

Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran’ın konseyin çalışmalarını anlatarak başladığı toplantıda, Kent Konseyi Genel Sekreteri Sema Kurt, Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal ve Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Halvacıoğlu gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Toplantıda yapılan çalışmalar sunum gösterisiyle de aktarıldı.  

Küçük çabalarla başlayan çalışmaların ortaya büyük sonuçlar çıkardığını söyleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Birlikte yönetebilmeyi, birbirine tahammül edebilmeyi, küçük çabalarla büyük işler başarabilmeyi ve en önemlisi ortak hareket etmeyi öğreten bu platformların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu siyasi bir yapı değil, daha yaşanır, geleceğe uzanan bir Silivri olma çabası hepimizin görevidir. Bu çabalarla ortaya konulan küçük fotoğrafları bir araya topladığımızda büyük fotoğrafı göreceğiz. Kent Konseyi Başkanımızın şahsında çalışmalarda emeği olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

Silivri Kent Konseyi’nin çok güzel çalışmalara imza attığını belirten Silivri Kaymakamı Salih Keser; “Bilmediğim birçok konuda dahil olmak üzere önemli çok güzel çalışmalara imza atıldığını gördüm. Yapılan tüm çalışmaları bizlerle paylaştınız. Tüm Kent Konseyi yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları