loading
close
SON DAKİKALAR

KESK Ankara'da Direniyor

KESK Ankara'da Direniyor
Tarih: 29.03.2012 - 12:54
Kategori: Sendika

4+4+4 eğitim modelini protesto etmek için yurdun çeşitli illerinden gelerek Ankara'da toplanan KESK üyelerinin eylemi sürüyor...

4+4+4 eğitim modeli ile 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikalarında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı protesto etmek için yurdun çeşitli illerinden gelerek Ankara'da toplanan KESK üyelerinin eylemi sürüyor.

Dün sabah saatlerinden itibaren, Ankara'da toplanan ve zaman zaman polisle karşı karşıya gelen eylemciler, bugün de alanlara indi. Dün akşam yağan yağmura rağmen GMK Bulvarı üzerindeki oturma eylemlerini aralıksız sürdüren KESK üyelerine, şehir dışından gelen ancak güvenlik güçleri tarafından Tandoğan'da tutulan gruplar da katıldı. Sabah saatlerinden bu yana protestolarını GMK Bulvarı'nda sürdüren eylemcilere karşı, emniyet güçleri de sayısını artırdı.

KESK Genel Başkanı Lami Özgen, yaptığı açıklamada eylemlerine bugün de devam edeceklerini belirterek, polisin ise kendilerine dağılmadıkları takdirde müdahale edeceğini söylediğini ifade etti. Özgen, "Polis zor kullanmak suretiyle, bizleri dağıtacağını söyledi. Olası bir polis müdahalesinden biz sorumlu değiliz, eylemimize devam edeceğiz" dedi.
Eylemciler, "Gerici Irkçı Eğitime Hayır", "AKP'ye teslim olmayacağız" şeklinde sloganlar atarak ve marşlar söyleyerek protestolarına devam ediyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları