loading
close
SON DAKİKALAR

Kesk şubelerinde yapılan aramalara protesto

Kesk şubelerinde yapılan aramalara protesto
Tarih: 11.02.2012 - 21:49
Kategori: Sendika

Taksim Tramvay Durağı’nda saat 19.00’da bir araya gelen grup üyeleri dün sabah saatlerinde KESK şubelerinde yapılan aramaları ve gözaltıları protesto etti.

Taksim Tramvay Durağı’nda saat 19.00’da bir araya gelen grup üyeleri dün sabah saatlerinde KESK şubelerinde yapılan aramaları ve gözaltıları protesto etti. Eyleme birçok parti ve sivil toplum örgütü destek verdi. "Hiçbir Baskı ve Operasyon Emekçilerin Sesi KESK’i susturamayacaktır" yazılı pankart açan yaklaşık 300 kişilik eylemci grup Taksim Tramvay durağından Galatasaray Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü.

KESK İstanbul Şubeler Platformu adına Barış Uluocak bir basın açıklaması yaptı. KESK olarak bu saldırılara ve baskılara boyun eğmeyeceklerini söyleyen Uluocak "KESK dün olduğu gibi bugün de egemen güçlerin faşizan politikalarını deşifre etmeye, ne pahasına olursa olsun mücadeleye devam edecektir" dedi.

Grup üyeleri Galatasaray Meydanına gelince İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel bir açıklama yaptı. Levent Tüzel "Bugün sudan bahanelerle Konfederasyon binası,Barış ve Demokrasi Partisinin binaları, milletvekillerinin evleri, belediye binaları, dernekler keyfi bir şekilde aranmıştır.Bu aramaların arkasında Özel yetkili mahkemelerin kararı vardır.Yaşananlar son derece hukuksuzdur" dedi. Grup üyeleri basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları