loading
close
SON DAKİKALAR

Kiev 90'da Patladı

Kiev 90'da Patladı
Tarih: 12.02.2012 - 20:26
Kategori: Spor

Avrupa Ligi E Grubu'nda gecenin bir diğer mücadelesinde Dynamo Kiev, gruptaki ilk maçında İngiliz ekibi Stoke City'i kendi evinde ağırladı.

Oldukça sert geçen maçta kartlar havada uçuştu konuk ekip maçın 55. dakikasında Cameron Jerome attığı golle öne geçti.

Maçın son dakikasına kadar yenik durumda olan Kiev 90. dakikada Ognjen Vukojevic attığı golle kendi evinde 1 puana razı oldu.

Gecenin diğer maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde; A grubunda  Paok kendi evinde Tottenham'ı konuk etti. Yunanistan'dan gol sesi çıkmadı. 0-0

Rubin Kazan deplasmanda 2. dakikada Obafemi Martins, 50.dakikada Christian Noboa ve 60. dakikada Gökdeniz Karadeniz'in attığı gollerle deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı.

B grubunda ise Copenhagen 54. dakikada Morten Nordstrand penaltıdan attığı golle rakibi Vorskla-Naftohaz Poltava evine eli boş yolladı.

Gecenin bir diğer golsüz karşılaşmasıda Hannover 96 ile Standard Liege arasındaydı.Almanya'da gol sesi çıkmadı iki takımda birer puana razı oldu.

C grubunda Hapoel Tel Aviv kendi evinde Rapid Bucuresti 55. dakikada Ovidiu Herea'nın attığı tek golle boyun eğdi.

Grubun diğer maçında tecrübeli PSV 21. dakikada Dries Mertens'in golüyle Legia Warszawa yendi.

D grubunda Lazio, SC Vaslui konuk etti. 35. dakikada Djibril Cisse penaltıdan attığı golle öne geçen Lazio'ya, 59 ve 63. dakikalarda Wesley Lopes cevap verdi.71. dakikada Giuseppe Sculli ile beraberliği yakayalayn Lazio evinde 1 puana razı oldu.

Grubun diğer maçında  Sporting Lisbon deplasmanda Zürich'i 4. dakikada Emiliano Insua ve 21.dakikada Ricky Van Wolfswinkel golleriyle 2-0 geçti.

Grubun diğer maçında Athletic Bilbao, Slovan Bratislava deplasmanda 13.dakikada Markel Susaeta ve 40. dakikada Iker Muniain attığı gollerle rakibini 2-1 yenmeyi başardı.Slovan Bratislava tek golünü 34. dakikada Karim Guede kaydetti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları