loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünde Samsun'dan seslendi: Kapalı kapılar ardında adaletin terazisiyle oynadılar. Sandığa gideceğiz, adaleti yeniden sağlayacağız

Kılıçdaroğlu 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünde Samsun'dan seslendi: Kapalı kapılar ardında adaletin terazisiyle oynadılar. Sandığa gideceğiz, adaleti yeniden sağlayacağız
Tarih: 19.05.2019 - 17:22
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünde Samsun'da CHP İl Başkanlığı önünde açıklama yaptı.

CHP, MYK üyeleri ve milletvekilleri ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Samsun'a çıkarma yaptı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, resmi törenin ardından CHP Samsun İl Başkanlığı önünde halka hitap etti. CHP liderinin yanında, MYK üyeleri ile birlikte seçilmiş İBB başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"(Erdoğan'ın) Su fiyatlarını indirdik, dediler. 25 yıldır indirmedin de Ekrem Başkan gelince mi indirdin? Pırıl pırıl, yaşanabilir bir İstanbul için bunları (icraatları) hayata geçireceğiz. Bizim kitabımızda kavga yok, yüreğimizde insan sevgisi var. AK Partili kardeşlerime sesleniyorum: Vatandaşın verdiği bir hak, kapalı kapılar ardından o kişinin elinden alındıysa adalete inanıyorsan hakkı, hukuku, adaleti Ekrem başkana iade edeceksin. Kapalı kapılar ardında adaletin terazisiyle oynadılar. Ayın 23'ünde tatil yok, sandığa gideceğiz adaleti yeniden sağlayacağız. Ekrem başkanı layık olduğu koltuğa yeniden oturtacağız.

19 Mayıs cumhuriyetin kurulmasındaki en önemli adımdır.

Mili iradeye yapılan darbeye dur dememiz gerekiyor. 23 Haziran'da yapacağız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları