loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu açıkladı; KPSS'de sözlüde elenen torpil mağduru gençlere CHP Hukuk desteği verecek

Kılıçdaroğlu açıkladı; KPSS'de sözlüde elenen torpil mağduru gençlere CHP Hukuk desteği verecek
Tarih: 07.01.2022 - 10:10
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS’de yüksek puan alıp, sözlüde elenen gençlere CHP'den hukuksal destek almak üzere, torpileson.com'a başvurma çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) yüksek puan almalarına rağmen, sözlü mülakatlarda elenen gençler ile basın açıklaması yapmış ve sorunlarının takipcisi olacağını açıklamıştı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından KPSS mağduru gençlere ağrıda bulundu;

"Bu torpil işinin peşini bırakmayacağımı söylemiştim. KPSS’de yüksek puan alıp, sözlüde elenen gençlerimizi, bizden hukuksal destek almak üzere, torpileson.com'a başvurmaları çağrısında bulundu."

TORPİLE SON! SİTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

Torpile Son!

Geleceğini Çalanlara Sessiz Kalma!

Yıllardır hazırladıkları torpil listeleriyle, haksız mülakatlar ile geleceğini çaldılar. Sen okul sıralarında dirsek çürütürken, onlar senin emeklerini yok saydılar.

Senin ve binlerce arkadaşının mağduriyetine son vermek, yaşanan bu adaletsizlik ve haksızlık karşısında sana destek olmak için biz buradayız!

Hakkını yiyenlerden yargı önünde hesap soracak; torpile, kayırmacılığa son vereceğiz. Kamuya şeffaflığı getireceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi gelecek, bu düzen bitecek!

 

Kılıçdaroğlu KPSS Mağdurları ile CHP Genel Merkezinde açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da KPSS’de yüksek puan almasına rağmen mülakatta elenen öğretmen adaylarıyla birlikte basın toplantısında; "TBMM'nin aldığı, Milli Eğitim Komisyonu'nun aldığı karara uymayacaksınız, Danıştay kararına uymayacaksınız, keyfinize göre hareket edeceksiniz, çalışan, dereceye giren öğrencilerin hakkını yiyeceksiniz, sonra da bana adaletten, demokrasiden söz edeceksiniz." dedi. Kılıçdaroğlu mülakatları kaldıracaklarına dair söz verdi.

Kendisinden önce konuşan gençlerin Türkiye'nin bugünü ve geleceği olduğunu belirterek, "Onlara yapılan bu işlemler dolayısıyla özür borcumuz var." diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Halkımıza seslenmek isteriz, adaletin olmadığı bir yerde huzur olur mu, bereket olur mu? Bu çocukların hakkını çalmak kimin hakkıdır? Kim böyle bir hakkı kendi üstüne alıyor? Bu çocukların geleceğini nasıl çalıyorlar, adaletsizce nasıl alıyorlar, nasıl gasbediyorlar? Buna hepimizin itiraz etmesi lazım. Doğudan batıdan, kuzeyden güneyden 84 milyonun da itiraz etmesi lazım. Yazıktır, günahtır." demişti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları