loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı; 'Cumhuriyetimizin 100. yılını demokrasi ile taçlandıracağız'

Kılıçdaroğlu, Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı; 'Cumhuriyetimizin 100. yılını demokrasi ile taçlandıracağız'
Tarih: 30.08.2021 - 21:41
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Gençlik Parkı’nda düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliğine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Gençlik Parkı’nda düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliğine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu program sonunda yaptığı konuşmada;

"30 Ağustos'un üzerinden 99 yıl geçti. Önümüzdeki yıl Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacağız. 100 yıl geçmiş, 100 yıl içinde pek çok badire atlattık, sorunlarımız oldu ama Cumhuriyeti yaşattık, yaşatmayı sürdüreceğiz. 

Önümüzdeki seçimlerde Allahın izniyle Cumhuriyeti Demokrasi ile taçlandıracağız. Güzel demokrasimizi Mustafa Kemal'in idealinde olan demokrasiyi mutlaka ama mutlaka getireceğiz. Düşüncesi özgür, söylemlerinde hiçbir kısıtlama olmayan rahatlıkla herkesin düşüncesini ifade ettiği, hep birlikte yaşadığımız, barış içinde yaşadığımız, güzellilkler içinde yaşadığımız, güzel Cumhuriyetimizi Demokrasi ile taçlandıracağız. Bunun sözünü veriyorum. Bunu inşallah hep birlilte yapacağız." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları